Магнезий за СТАВИ джойнт спрей 100мл

Спрей за тяло с магнезий BetterYou  Magnesium Joint spray е подсилен с глюкозамин и ментол, за облекчаване на мускулната скованост и подобряване на гъвкавостта на ставите.

Трансдермален магнезий с глюкозамин предлага ефективна алтернатива на таблетките и капсулите. Научно доказано е, че повишава нивата на магнезий по-бързо от традиционните таблетки и капсули.


•    10 впръсквания доставят 50мг глюкозамин 100мг магнезий

•    Охлаждащи масла от ментол и евкалипт

•    Подпомага нормалната функция на ставите
•    Поддържа гъвкавостта на ставите
•    Ефективно усвояване на магнезий          

•    Дерматологично тестван


10 впръсквания осигуряват минимум 100 мг (51% RDA) оптимално абсорбируем елементарен магнезий заедно с 50 мг глюкозамин.

Една опаковка от 100мл съдържа 600 впръсквания.

BetterYou™ Zechstein Магнезият започва абсорбцията веднага, след като се напръска върху кожата. Формулата се абсорбира незабавно, когато се напръска върху кожата, зареждайки тялото с този основен минерал.

Магнезият е подсилен  с глюкозамин, който въздейства благоприятно  върху мускулите и ставите. Ментолът действа охлаждащо и успокояващо.

Магнезият е от съществено значение за оптимизиране на абсорбцията на калций и насърчаване здравето на ставите и нормалната функция на мускулите. Смята се, че глюкозамин сулфатът стимулира образуването на хрущяли и спомага за поддържането на смазването на ставите, насърчавайки силата и движението.

В комбинация със здравето и гъвкавостта на ставите, магнезият играе жизненоважна роля за цялостното благосъстояние, подобрения сън и повишеното спортните постижения.

Миризмата е изключително приятна, но остава малко или никакъв аромат върху кожата (за разлика от мехлемите или кремовете) след няколко минути нанасяне.

Състав: Вода, концентриран разтвор на Zechstein Inside® магнезиев хлорид хексахидрат (вода, магнезиев хлорид хексахидрат), пропилей гликол, ацетил глюкозамин, ментол,масло от листа на евкалипт, полисорбат 20, PEG-40 хидрогенирано рициново масло.

Как функционират трансдермалните магнезиеви добавки:

Магнезий Олио Джойн е специално създаден за приложение директно върху кожата.Магнезият от BetterYou MagnesiumOil спрейовете се абсорбира в епидермиса и преминава през кръвоносните съдове и мускулите отдолу. Напълно се заобикаля храносмилателната система, където много от хранителните вещества не се абсорбират. Трансдермалният магнезий предлага прост и научно доказан метод за допълване запасите на магнезий, много по-ефективен от таблетките и капсулите.

Научете повече за нарастващия брой проучвания, които показват по-добра абсорбция на BetterYou MagnesiumOil в сравнение с други форми на магнезиеви добавки.

Превъзходно качество на магнезий

BetterYou Zechstein Inside® магнезиевият хлорид идва от естествен източник, дълбоко в земната кора. Той е защитен от замърсители, създадени от човека, повече от 250 милиона години, гарантирайки качество и чистота.


Подходящ за употреба върху цялото тяло. Фокусирайте се върху области като ставите (подвижните връзки между костите), врата, раменете и краката.

Само за външна употреба; Избягвайте контакт с очите; Не използвайте върху повредена или резранена кожа.

Магнезиевото изтръпване. При първоначално нанасяне може да почувствате леко изтръпване. Това може да показва ниски нива на магнезий и е резултат от високата скорост на усвояване на магнезия през порите. Това ще премине при редовна употреба и тъй като абсорбцията започва незабавно, кожата може да се избърше с кърпа след масажиране.

Гарантирано без парабени, изкуствени оцветители и аромати, консерванти, тежки метали.

Без производни на палмово масло :Този продукт е сертифициран без палмово масло и производни на палмово масло от Международната сертифицирана търговска марка без палмово масло (POFCAP).

Подходящ за вегани и вегетарианци.
Подходящ за употреба за деца от 13 години и възрасти;  

Пазете от деца. Използвайте в рамките на 12 месеца от отварянето.

Гордеем се с уникалния си подход към абсорбцията, доставката и тестването на стабилността и гордо използваме естествени хранителни съставки, когато това е възможно.

Никога не са тествани на животни. Произведено в GMP съоръжение.

Продукт, щадящ планетата. Сертифициран като веган и без производни на палмово масло, този продукт също е щадящ планетата, съдържащ се в 100% рециклируема, щадяща планетата пластмаса.

Производител: BetterYou™ Великобритания. Официален вносител за България ФлораВит ООД.

Статии свързани с продукта


BetterYou получи наградата на Кралицата за 2021 в категорията „Иновации"
Базираният в Обединеното кралство иноватор на добавки BetterYou получи наградата на Кралицата за 2021 за предприятия.Базираната в Йоркшир компания е победител през 2021 г. в категорията „Иновации“.Компанията, която е специализирана в хранителни добавки под форма на спрей, получава престижната наград.....още
BetterYou ™ Не само най-доброто за твоето здраве, а и най-доброто за природата. Всеки продукт 100% рециклируем
 В отговор на нарастващата загриженост за производството и рециклирането на пластмаси, BetterYou прекара последните 12 месеца в разработването на редица рециклирани и въглерод-отрицателни опаковки, които ни позволяват драстично да намалим въздействието си върху околната среда. Нашето обещание - 2019 в.....още
Кой е най-добрия вид магнезиева добавка?
Кой е най-добрия вид магнезиева добавка?Магнезият е важен минерал, той има ключова роля в организма.Тъй като магнезият е жизненоважен за нашето здраве, добавките са полезна възможност за хора с недостатъчен хранителен прием на минерала.На пазара има много различни добавки. Въпреки че мнозина твърдя.....още
Тревожни признаци, че имате дефицит на магнезий и как да увеличите нивата
Магнезият е важен минерал, който е необходим в организма за правилното функциониране на сърцето и за регулиране на кръвното налягане. За тези, които имат недостиг на магнезий в диетата си или имат затруднения с усвояването на хранителни вещества, дължащи се на стомашно-чревни проблеми, много вероятн.....още
Предимства на Трансдермалната магнезиева терапия
Магнезият е четвъртия най-разпространен минерал в тялото и играе роля в над 300 основни метаболитни реакции.Предимства на Трансдермална магнезиева терапия (д-р Марк Сирък- експерт по магнезий и автор) ползите от прилагането на магнезий върху кожата ви включват:По-добро здраве на коститеПо-малко главо.....още
Каква е разликата между различните видове Магнезиево Олио спрей?
Най-чистият е Магнезий олио Оригинал спрей. То е подходящо за всеки, включително деца и по време на бременност. Този спрей е чисто солевият магнезиев хлорид, който излиза от земята. Тя се нарича олио, поради хигроскопичното му качество, което означава, че той действа като масло. Оригиналният спрей е 31% .....още
Сертифициран Магнезий за професионални спортисти ....и не само
Два  магнезиеви спрея са сертифицирани и се включват в тренировъчните комплекти на световните елитни спортни звезди и треньори.BetterYou MagnesiumOil ORIGINAL спрей и  BetterYou MagnesiumOil RECOVERY спрей вече са сертифицирани по програмата Informed-Sport, която гарантира, че продуктите са тествани за вещества, забранени в спор.....още
Четири основни добавки за здравето и гъвкавостта на ставите
Върнете  радостта от движението на ставите и мускулите Комбинирайки тези четири основни съставки е един удобен спрей MagneisumOil Joint Spray се използва лесно и удобно, с директно втриване в кожата за пряко въздействие върху  мускулите и ставите. Доказано, че се абсорбира до 5 пъти по-бързо от традиционни.....още
Трансдермална магнезиева терапия
Трансдермалната магнезийна гама BetterYou ™ е носител на награди и иновативен начин за попълване на нивата на магнезий. Трансдермалната магнезиева терапия е от съществено значение за нормалната мускулна функция, производството на енергия, здравината на костите и абсорбцията на калция.Създадена от Be.....още
Ползи за здравето на етеричното масло Gaultheria procumbens
Нека бързо разгледаме някои от най-забележителните лечебни свойства на това силно отровно, но много полезно етерично масло.Действа като аналгетик, когато се разтрива върху засегнатата област, това масло се абсорбира лесно през кожата и наличието на метил салицилат предизвиква изтръпване и анестет.....още
BetterYou новаторска компания в подкрепа на естественото здраве
BetterYou сме новаторска  компания в подкрепа на естественото здраве, специализирана в добавянето на нарастващия брой ключови хранителни вещества, загубени чрез нашето драматично променящо се хранене и начин на живот. Нашите продукти носят своята уникалност на пазара благодарение на техните високи .....още