Комплекс Бременност орален спрей

Намалена цена за продукти със срок 30.09.2024.

BetterYou Pregnancy oral spray Осигурява подкрепа в периода на бременност без хапчета. Специална формула – без гадене.
Иновативният орален спрей съдържа шест ключови хранителни вещества за подпомагане на майката и бебето по време на бременността, както и през периода ПРЕДИ и СЛЕД нея.


Експертна хранителна комбинация от  Фолиева киселина, Витамин В12, Желязо, Витамин D3, Витамин K2


•    Съдържа 6 ключови хранителни вещества за подпомагане на майката и бебето през цялата бременност
•    Бързо, ефективно доставяне на хранителни вещества с формула без гадене
•    Чудесен на вкус натурален аромат на мента


От съществено значение за бъдещите майки, страхотният на вкус, натурален аромат на мента със спрей е внимателно създаден с формула против гадене, за да поддържа здравословна бременност и да оптимизира цялостното благосъстояние. Предоставяйки подкрепа за бременност без хапчета, иновативният спрей съдържа шест ключови хранителни вещества за подпомагане на майката и бебето, включително фолиева киселина, йод и желязо, в допълнение към витамините D3, K2 и B12.
Бременност Орален спрей предлага бързо, ефективно доставяне на хранителни вещества в подкрепа на растежа на бебето и поддържане на повишените нужди на организма по време на бременността, вкючително и фукнцията на имунната система, като същевременно допринася за намаляване на умората чрез ефективно добавяне на  естествени съставки.

Спецификации
Размер на продукта:    25ml / 128 спрейове
Препоръчителна доза:    4 спрея
Количество за употреба:    32 дневни дози
Вкус:    Натурална мента
Абсорбция тествана от:    Университет Кардиф


Състав:
Хранителна информация
Всяка дневна доза (4 впръсквания) съдържа    NRV *
Витамин D3    75μg    1500%
Витамин К2    75μg    100%
Витамин В12 (като аденозилкобаламин и метилкобаламин)    50μg   2000%
Фолиева киселина    400μg    200%
Йод    150μg    100%
Желязо    5 mg    36%
* Референтна стойност на хранителните вещества

Вода, разредител (ксилитол), средноверижни триглицериди, железен амониев цитрат и железен натрий EDTA (желязо), емулгатори (акациева смола и слънчогледов лецитин), регулатор на киселинността (лимонена киселина), ментово масло, менахинон (витамин К2), консервант (калий сорбат), фолиева киселина (витамин В9), калиев йодид (йод), холекалциферол (витамин D3), 5-дезоксиаденозилкобаламин и метилкобаламин (витамин В12)


Не съдържа:
•    Изкуствени оцветители и аромати
•    Алкохол
•    Млечни
•    Глутен и пшеница
•    Соя
•    Захар


Интраорална технология за пръскане осигурява оптимално хранително доставяне, всеки спрей осигурява активната съставка в микрокапчици, които проникват в меките тъкани на вътрешната буза, доставяйки основните хранителни вещества в богато кръвоснабдената лигавица. Това позволява на активните съставки бързо да влязат в кръвта за оптимално усвояване.


Как да прилагаме: Първоначална употреба: натиснете помпата 3 пъти, за да потече течността. Разклатете добре преди всяка употреба. Внимателно напръскайте в устата си, в идеалния случай върху вътрешната страна на бузата и задръжте за няколко секунди. Затворете с капачката след употреба.


Дозиране:  Използвайте 4 спрея на ден, взети заедно или поотделно.
Не е необходимо да се приема с храна или вода, може да се приема по всяко време на деня и да се комбинира с другите ни перорални спрейове.

Продукт, благоприятен за планетата
Кашонът е направен от материал от добре управлявани, сертифицирани по FSC ® гори и други контролирани източници.
Бутилката е направена от растителен зелен полиетилен (PE). Това е пластмаса, получена от източник на захарна тръстика, чието производство е отрицателно за въглерод.


Източникът BetterYou
Източникът на витамин D3 е ланолин. Това е получено от вълната на овцете, живеещи в Австралия. D3 е изцяло извлечен от ланолина и макар да е подходящ за вегетарианци (одобрен от вегетарианското общество), той може да не е подходящ за тези, които желаят да следват строга веганска диета.


BetterYou се гордее с уникалния си подход към абсорбцията, доставката и тестването за стабилност и с гордост използва естествени съставки, където е възможно.


Направено във Великобритания. Никога не се тества върху животни.
Произведено в GMP съоръжение.

Статии свързани с продукта


Висок хомоцистеин – може да засегне мозъка, сърцето и бременността ви
Хиперхомоцистеинемията, състоянието на твърде много хомоцистеин, причинява множество здравословни проблеми в тялото. Тази статия ще обхване аспекти на хомоцистеина и неговото участие в човешкото тяло.Изобилието от хомоцистеин причинява хиперхомоцистеинемия, което е състояние, което води до проб.....още
Хомоцистеин - високи нива и риск
Никога не сте чували за хомоцистеин преди и се чудите какво води понякога до повишени нива на хомоцистеин?Хомоцистеинът е специфичен вид аминокиселина, която се създава в тялото по време на метаболитни процеси, за зависимост от консумираната с храната. Той се произвежда в тялото като страничен прод.....още
Как Витамин K2 помага на вашите стави?
Знаете ли, че витамин K2 като MK-7 може да е от полза за здравето на вашите стави?Витамин K2 като MK-7 отдавна е клинично доказано, че поддържа здравето на костите и сърдечно-съдовата система, но нарастващите доказателства сочат, че той може също да има значително въздействие върху здравето на ставите!Мобил.....още
Как витамин D спира раковите клетки?
Витамин D се счита за прохормон, който регулира развитието на нашата имунна и нервна система и въпреки това е един от най-големите хранителни дефицити в света. Приблизително 90% от световното население днес се бори с дефицит на витамин D. Това опасение за здравето е глобална епидемия. Всъщност, водещ ав.....още
BetterYou получи наградата на Кралицата за 2021 в категорията „Иновации"
Базираният в Обединеното кралство иноватор на добавки BetterYou получи наградата на Кралицата за 2021 за предприятия.Базираната в Йоркшир компания е победител през 2021 г. в категорията „Иновации“.Компанията, която е специализирана в хранителни добавки под форма на спрей, получава престижната наград.....още