Витамин С комплекс с Флавоноиди 30 капсули

Намалена цена за продукти със срок 30.09.2024

Natroceutics Vitamin C Complete 30 caps.

Витамин С комплекс с Флавоноиди 30 капс.

Лопозомна система за доставяне, осигуряваща максимална висока бионаличност.


Използвайки патент Quali C™ като наша основа – лидер на пазара на витамин C – се добавят цитрусови биофлавоноиди, за да се създаде синергична и цялостна формула. След това преодоляваме предизвикателствата на абсорбцията и полуживота, като използваме усъвършенствана липозомна система за доставяне (Cellg8™), която значително увеличава системната бионаличност. Тези висококачествени съставки подобряват стомашно-чревната поносимост и се усвояват лесно.


Вече няма нужда да приемате големи дози витамин С няколко пъти на ден. Natroceutics Vitamin C Complete осигурява достатъчно биоактивност, с включената полза от цитрусови биофлавоноиди в удобна единична капсула, удобна и ефективна за приемане веднъж дневно.


Ключови характеристики за висока бионаличност:

°  Осигурява превъзходни нива на биоактивен витамин С.
°  Обогатен с цитрусови биофлавоноиди за цялостна полза за здравето, синергична, допълваща се комбинация.
°  Водещо на пазара качество чрез QauliC™.
°  Разширена доставка чрез липозомна Cellg8™.
°  Некиселинен и благоприятен за храносмилането.
°  Може да помогне за подобряване на имунната система
°  Витамин С, необходим за производството на съединителна тъкан, включително колаген и стави
°  Удобна единична капсула, приемана веднъж дневно.
°  Научно формулиран и разработен.


Още важни характеристики:

•    Качество, гарантирано чрез GMP (добра производствена практика) и партидно тестване
•    100% без пластмаса
•    Екологична и напълно рециклируема опаковка
•    Natroceutics засажда дърво с всеки закупен продукт
•    Не съдържа токсични торове, пестициди и хормони на растежа на растенията
•    Без изкуствени добавки и тежки метали.
•    Сертифициран без ГМО
•    Сертификация RSPO за магнезиев стеарат от палмово масло
•    Подходящо за вегани и строги вегетарианци

Приложение:
•    Възрастни и деца над 12 години
•    Приемайте по 1-2 капсули на ден


Противопоказания:
•    Свръхчувствителност към витамин С или други компоненти на състава.


Съхранение:
•    Отворено: Да се съхранява при или под 25°C. Пазете от светлина и влага.
•    Неотворен: Да се съхранява при или под 25°C. Пазете от светлина и влага.
•    Дръжте далеч от деца.
•    Използвайте в рамките на срока на годност.

Знаеше ли? Natroceutics засаждат дърво за всеки продукт, който продават. Те правят това в опит да намалят допълнително въздействието си върху околната среда и да създадат възможности за заетост и социално издигане. Те правят това чрез сътрудничество с Eden Reforestation Projects и Precious Tree Project.


Състав:

Всяка капсула съдържа:
Липозомна аскорбинова киселина ( витамин C ) Комплекс (mg): 740 (еквивалент на Quali CTM аскорбинова киселина 500мг, 18мг цитрусови биофлавоноиди и 222 mg фосфолипиди от липозомния двуслой).
Други съставки: магнезиев стеарат и силициев диоксид

 

Опаковка:
•    Продуктите на Natroceutics са 100% без пластмаса и се съхраняват в рециклирани и 100% рециклируеми материали. Опаковката се състои от напълно рециклируема стъклена бутилка, която е оцветена за UV защита с метален капак. В бутилките няма гъби, вълна или уплътнения за еднократна употреба. Продуктът се съхранява в FSC-сертифицирана картонена кутия.

•    Опаковка от 30 капсули


Natroceutics Vitamin C Complete – превъзходни и надеждни резултати всеки път, когато приемате нашия продукт.


Ключова информация, с която да повишите знанията и разбирането за здравето. Всички продукти не са създадени еднакви, вземете информирано решение, преди да изберете продукт.

Съображения при избора на добавка с Витамин С:

Добавките с витамин С са сред най-широко използваните и приети здравни продукти в света. Традиционно използвани за подкрепа на имунната система, те придобиха по-нататъшна популярност напоследък заради потенциала си да засилят производството на колаген и заради техните свойства против стареенето.


•    Големите дози витамин С обикновено се абсорбират в ограничени количества и бързо се елиминират от тялото. Ето защо големи дози обикновено се приемат няколко пъти на ден. Сега има подобрени методи за увеличаване на абсорбцията и удължаване на активния живот – най-успешната е липозомната технология. Вашият продукт предлага ли специфична технология за доставка за преодоляване на това предизвикателство?


•    Знаете ли, че много продукти с витамин С – включително тези, доставени от предполагаемо висококачествени марки – използват ГМО царевица като изходен материал, който след това се синтезира, често в съоръжения, които не отговарят на стандартите в страни с ниска цена? Сигурни ли сте, че вашият витамин С използва висококачествени материали и процеси от началото до края?


•    Витамин С е мощен източник и често се приема като универсална здравословна добавка. Въпреки това, когато естествено консумираме витамин С, ние го правим в присъствието на флавоноиди, които естествено се съдържат в плодовете и зеленчуците.  Витамин С с флавоноиди предлага уникални и допълнителни ползи за здравето, както е предвидено, когато го приемате от естествени източници в природата. Със сигурност бихте искали и двете предимства в един продукт?


•    Големите дози (над 2000мг), приемани в единична доза или няколко пъти на ден (както често се препоръчва, когато човек има настинка или инфекция) могат да предизвикат  стомашно-чревни смущения и оплаквания. Горната допустима граница на витамин С е 2000мг на ден и не бива да се превишава.

 

Natroceutics – превъзходни и надеждни резултати всеки път, когато приемате нашия продукт.
Natroceutics – за всяка продадена опаковка засаждаме едно дърво

Статии свързани с продукта