Имунно здраве Детски орален спрей

Детският орален спрей BetterYou Immune Health предлага НОВОСТ в детските витамини – експертна комбинация от пет поддържащи имунитета хранителни вещества, включително витамин D, селен и цинк, доставена в безпроблемен спрей за устна с страхотен вкус.

- Специализирана хранителна подкрепа за младата имунна система
- Страхотен вкус на малина, грозде и портокал
- Безпроблемно и лесно за приемане
- Без захар и щадящ зъбите
- До 64 дневни дози
- Произведен от 100% рециклируема опаковка


Безпроблемният начин да получавате витамините си всеки ден – Immune Health Kids' Oral Spray е вкусен, бърз, удобен и ефективен начин да подкрепите естествения имунитет на вашето малко детенце.

Уникалната комбинация от витамини A, C и D с минерали селен и цинк се доставят директно в кръвния поток през бузата за по-добро усвояване, заобикаляйки храносмилателната система, където много хранителни вещества се борят да бъдат усвоени.


Състав в една дневна доза 4 впръсквния и Хранителна информация(%): Витамин Д3-25мкг 1000 IU (500%); Витамин С 20мг (25% ); Витамин А 400мкг (50%); Цинк 1.5мг (15%); Селен 100мкг (182%).

Дозировка:
1-3 години-2 впръсквания
4-8 години-3 впръсквания
9-13+ години-4 впръсквания
(или според указанията на Вашия лекар).

Не е необходимо да се приема с храна или вода, може да се приема по всяко време на деня и да се комбинира с другите ни орални спрейове.
    
Подходящо за възраст от 1 година и повече
Подходящ за вегетарианци, диабетици и целиакия

Състав:
Вода, ксилитол, глицерин, аскорбинова киселина (витамин С), стабилизатор (ɣ-циклодекстрин), емулгатори (акациева гума и слънчогледов лецитин), средноверижни триглицериди, цинков бисглицинат (цинк), консервант (калиев сорбат), витамин А ацетат (витамин А), сгъстител (ксантанова гума), антиоксидант (екстракти от розмарин), естествени аромати (малина, грозде и портокал), натриев селенат (селен), подсладител (стевиол гликозиди), витамин D3 (холекалциферол).

Спецификации:
Размер на продукта:    25мл
Дължина на употреба:    До 64 дни
Вкус:    Вкус на малина, грозде и портокал
Активни съставки:    Витамин А, С и D, селен и цинк
Абсорбцията, тествана от:    Университет в Кардиф


Как да използвам:
Първоначална употреба: натиснете помпата 3 пъти, за да изтече течността.
Разклатете добре преди всяка употреба. Напръскайте внимателно в устата си, в идеалния случай от вътрешната страна на бузата си и задръжте за няколко секунди.
Затворете плътно капачката след употреба.
Разклатете добре преди всяка употреба. Внимателно напръскайте в устата, в идеалния случай от вътрешната страна на бузата, и задръжте за няколко секунди. Затворете капачката след употреба.


Съхранение:
Веднъж отворена, използвайте в рамките на 6 месеца.
Да се ​​съхранява на стайна температура и извън пряка слънчева светлина.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.


Предупреждения:
Не превишавайте препоръчителната доза - прекомерната консумация може да доведе до слабителни ефекти.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.


Екологично чисти опаковки
Кашонът е изработен от материал от добре управлявани гори, сертифицирани с FSC ® и други контролирани източници.

Бутилката е направена от зелен полиетилен на растителна основа (PE). Това е пластмаса, получена от източник на захарна тръстика, чието производство е въглеродно отрицателно. Не съдържа палмово масло и производни на палмово масло.

Този продукт е сертифициран без палмово масло и производни на палмово масло от Международната търговска марка за сертифициране без палмово масло (POFCAP).


Източникът на BetterYou
BetterYou се гордее с уникалния си подход за тестване на абсорбция, доставка и стабилност и гордо използва естествени съставки, когато е възможно.

Произведено във Великобритания. Никога не се тества върху животни.
Произведено в GMP съоръжение.

Статии свързани с продукта