Магнезий + йонен комплекс от 72 микроминерали 60 таблетки

Natroceutics Magnesium Trace Mineral Complex  е хранителна добавка за подпомагане на нервната система, съня, метаболизма, костите и мускулите. Подпомага поддържането на оптималните нива на магнезий.

Като основен минерал за оптимално здраве, магнезият участва в повечето основни метаболитни процеси, играейки решаваща роля в над 300 ензимни реакции, протичащи през целия ден. Дефицит на магнезий – причинен от неадекватни количества хранително съдържание в нашата диета, може да доведе до широк спектър от здравословни състояния.

Магнезий + йонен комплекс от 72 микроминерали  е разработен, за да достави оптимални нива на магнезий и да преодолее ограниченията на конвенционалните добавки чрез комплекс, който включва липозомен магнезий, магнезиев цитрат и пълния спектър от 72 микроминерали.

> Магнезиев цитрат + липозомен магнезий + 72 йонен минерален комплекс.
> Повишена бионаличност и абсорбция.
> Удължено освобождаване.
> Цялостен комплекс от магнезий + 72 йонен спектър микроелементи.
> Удобен за използване в еднократна дневна доза.


Състав в една дневна доза (2 таблетки):
Елементарен магнезий* + 72 йоннен спектър от минерали - 250мг  
(Елементен магнезий*, се състои от:
Липозомен магнезий Cellg8™: 300мг
Магнезиев цитрат: 534мг
ConcenTrace AC: 748мг)

*Елементен магнезий описва колко е точното количество Магнезий, което ще се усвои независимо от количеството на магнезиевото съединение, което обикновено е по-голямо число (с което се подвежда обикновено потребителя).

Състав в една таблетка: Елементарен магнезий  72 йонни следи от минерали - 125мг  (Елементен магнезий, състоящ се от: Липозомен магнезий Cellg8™: 150 mg Магнезиев цитрат: 267 mg ConcenTrace AC: 377 mg)  Капсула: брашно от кафяв ориз, магнезий стеарат и силициев диоксид.

Всяка таблетка доставя 72 йонни микроминерали, еквивалентни на 10 капки течност Trace Mineral Research®, ConcenTrace™ AC


Иновацията Trace Mineral® накратко:  Тялото се нуждае от основни минерали, за да индуцира и генерира импулси , без тях нито един мускул не би финкционирал. Минералите се абсорбират в кръвта чрез стените на тънките черва. С кръвта достигат до всички клетки на тялото, където е необходимо.
За да бъдат напълно усвоени, минералите трябва да са в йонна форма. Въпреки че стомашната киселина помага за йонизирането на минералите в тялото, когато приемаме вече йонизирани минерали в добавка,  това помага да се усвои по-ефективно.

Множество ползи за здравето- Ionic Trace Mineral Complex ®–72+ йонни микроминерали помагат за възстановяване на рН баланса и регулират функцията на червата, съня и настроението; отпискат мускулите и облекчават спазмите. Комплексът от микроминерали поддържа жизненоважни функции в тялото като производство на клетъчна енергия, синтез на здрави хормони, невротрансмитери и ДНК. Те подпомагат нервната проводимост и минералната плътност на костите.


Препоръчителна дневна доза:
Приемайте  1-2 таблетки на ден с храна или както е препоръчано от вашия медицински специалист.

Продуктът е подходящ за възрастни  над 12 години; за диабетици, вегани и вегетарианци.
Продуктът не съдържа: Изкуствени оцветители и аромати, Алкохол, Млечни продукти, Глутен и пшеница, Соя, Захар, ГМО, Консерванти.

Произведено в GMP съоръжение.  Хранителните добавки не заместват здравословното хранене. Съхранявайте на стайна температура, не на пряка слънчева светлина. Предупреждение: Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Предупреждение: Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Номер/ дата/на регистрация.  Т1623300510 09.02.2023 2599 03.02.2023

Производител: Natroceutics UK Ltd  Вносител:  ФлоравитБг ООД Пловдив ул.В.Търново 1.  Срок на годност и партида : виж на опаковката Нето тегло: 190гр.  Съдържа 60 таблетки.


Natroceutics – превъзходни и надеждни резултати всеки път, когато приемате нашия продукт.
Natroceutics – за всяка продадена опаковка засаждаме едно дърво.

Статии свързани с продукта