Кверцетин QuerceFit™ Биоактивен 60 капсули

Natroceutics Quercetin Bioactive е хранителна добавка за подпомагане на имунитета, регулиране на хистамина.


Патентована система за високо усвояване на кверцетин QuerceFit™.

Natroceutics Quercetin Bioactive използва водещия на пазара патент Quercefit™, за да подобри биоактивността и ефикасността на кверцетина, и липозомната технология Phytosome™, която е разработена, за да увеличи значително ползите и терапевтичния потенциал на кверцетина. Това се постига чрез капсулиране молекулите на кверцетин с хранителен лецитин.

Ефективността е подкрепена от клинични изпитвания върху хора и текущи изследвания и разработки. Увеличената до 20 пъти бионаличност дава възможност за изследване и използване в областта на алергиите, астмата и дерматологията.

 
>   Ефикасност при алергии, възпаления и имунна подкрепа.
>   Повишена бионаличност на кверцетин до 20 пъти.
>   Удължено действие.
>   Удобно се приема веднъж или два пъти дневно.
>   Бързо действие.


Ефикасност и ползи :
> При алергии - регулиране на хистамина
> Подобрена имунна функция - подпомагане на възпалителния и имунен отговор.
> При хиперурикемия (високи стойности на пикочна киселина) - успешното намаляване на стойностите на пикочна киселина.
> При възпаление - подпомагане на възпалителния отговор на организма.


Състав в една дневна доза (2 капсули): QuerceFit™ 500mg [еквивалентен на 200 mg кверцетин, получен от Styphnolobium japonicum (L.) Schott (цвят) със 300 mg фосфолипиди като слънчогледов лецитин (носител)


Състав в една капсула: QuerceFit ™[еквивалентен на 100 mg кверцетин, получен от Styphnolobium japonicum (L.) Schott (цвят) със 150 mg фосфолипиди като слънчогледов лецитин (носител). Капсула: брашно от кафяв ориз, магнезий стеарат и силициев диоксид.


Препоръчителна дневна доза: Приемайте от 1 до 2 капсули на ден с храна или както е препоръчано от вашия медицински специалист.


Продуктът е подходящ за възрастни  над 18 години; за диабетици, вегани и вегетарианци.


Продуктът не съдържа: Изкуствени оцветители и аромати, Алкохол, Млечни продукти, Глутен и пшеница, Соя, Захар, ГМО, Консерванти.


Произведено по GMP. Хранителните добавки не заместват здравословното хранене. Съхранявайте на стайна температура, не на пряка слънчева светлина. Предупреждение: Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Предупреждение: Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

 

Номер/ дата/на регистрация.  Т1623300511 09.02.2023 2599 03.02.2023

Производител: Natroceutics UK Ltd  Вносител:  ФлоравитБг ООД Пловдив ул.В.Търново 1.Срок на годност и партида : виж на опаковката Нето тегло: 185гр.  Съдържа 60 капсули.


Natroceutics – превъзходни и надеждни резултати всеки път, когато приемате нашия продукт.
Natroceutics – за всяка продадена опаковка засаждаме едно дърво.

Статии свързани с продукта