Магнезий при Менопауза спрей за тяло 100мл

      Спрей за тяло BetterYou Magnesium Menopause Body Spray осигурява успокояваща комбинация от магнезиев хлорид, иланг-иланг и градински чай, който помага за облекчаване на стреса, облекчава мускулното напрежение и подпомага съня.
•    Магнезият помага за съня, здравето на костите и нормалната психологическа функция.
•    Ароматът на иланг-иланг и салвия помага за намаляване на тревожността и горещите вълни.
•    MTick  подходящ за менопаузата - Помага за облекчаване на някои от 48-те симптома на менопаузата  (MTick е първият в света универсален символ за пазаруване, който обозначава продукти, подходящи за менопаузата, както в магазините, така и онлайн и върху опаковките.)

•    Изпитайте успокояващите и подмладяващи ползи от магнезиевия спрей за тяло при менопауза. Тази мощна смес от магнезиев хлорид, иланг-иланг и градински чай е специално формулирана за намаляване на стреса, успокояване на мускулното напрежение и насърчаване на спокоен сън. Сертифициран подходящ за менопауза (GenM-Tick).

•    Нашата цел е да помогнем на жените да се почувстват овластени и подкрепени хранително и психически по време на тяхното пътуване през менопаузата. Ето защо сме формулирали гама Menopause, специално разработена, за да помогне за облекчаване на симптомите на менопаузата. Само в Обединеното кралство има 15,5 милиона жени в менопауза. И все пак изследванията показват, че 87%* от жените в менопауза се чувстват пренебрегнати от обществото и призовават марките да ги подкрепят по-добре с продукти, специално насочени към подпомагане на симптомите на менопаузата.
•    ~ 10-30% от жените в постменопауза изпитват остеопороза, постепенно намаляване на костната плътност, така че високият прием на магнезий чрез храна и добавки може да намали прогресията на остеопорозата и да поддържа здравето на костите.
•    Формулиран за локално приложение, BetterYou Magnesium започва да се абсорбира веднага след напръскване върху кожата. Този важен минерал спомага за цялостното благосъстояние и релаксация.

Спецификации:
Размер на продукта:    100мл / 600 впръсквания
Концентрация:     28%
Активна съставка:    Магнезиев хлорид
Абсорбцията е тествана от:    Кардифски университет


Как да използвам:
Напръскайте между пет и десет впръсквания около тялото и масажирайте добре. След душ или вана е чудесно време за нанасяне, тъй като кожата е топла и порите са отворени, което подпомага абсорбцията.
Нанесете навсякъде по тялото, като избягвате деликатните зони като очите.
При тежко безпокойство спрейът за тяло с магнезий при менопауза може да се комбинира с люспи от магнезий.
Прилагайте отново, когато е необходимо.

 

Дозиране:
10 впръсквания доставят 75 mg оптимално усвоим елементарен магнезий.

Съдържа 600 впръсквания.

Съхранение:
След отваряне да се съхранява на стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина.
Да се пази от деца.
Консултативна информация
Само за външна употреба; Избягвайте контакт с очите; Не използвайте върху увредена или наранена кожа.
Добавките не да заместват балансираната диета или здравословния начин на живот.


Магнезиевото мравучкане:
При първоначално нанасяне може да почувствате леко изтръпване/мравучкане. Това може да показва ниски нива на магнезий и е резултат от високата скорост на усвояване на магнезия през порите. Това ще премине при редовна употреба и тъй като абсорбцията започва незабавно, кожата може да се избърше с кърпа след масажиране.

Подходящ за:
Възрастни
Деца на 13 и повече години
Вегетарианци
Вегани
Няма известни противопоказания за предписаните лекарства.

Напълно тестван: Дерматологично тестван

Състав:
Аква (вода), магнезиев хлорид, глицерин, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, феноксиетанол, масло от цветя на кананга отората (иланг-иланг), етилхексилглицерин, хидролизирани естери на жожоба, масло от салвия скларея (градински чай), линалол, бензил бензоат, бензил салицилат , евгенол, фарнезол, гераниол.

Естествен източник
Без замърсители
Без тежки метали
Без производни на палмово масло
Картонената кутия е изработена от материал от добре управлявани, FSC ® -сертифицирани гори и други контролирани източници.
Бутилката е направена от пластмаса от зелен полиетилен (PE) на растителна основа . Това е пластмаса, получена от източник на захарна тръстика, чието производство е с отрицателен въглерод.

Източникът BetterYou
BetterYou Zechstein Inside® магнезиевият хлорид идва от естествен източник, дълбоко в земната кора. Той е защитен от замърсители, създадени от човека, повече от 250 милиона години, гарантирайки качество и чистота.
Гордо британско производство. Никога не е тестван върху животни.
Произведено в GMP съоръжение.

Допълнителна информация:
Магнезият спомага за цялостното благосъстояние и релаксация. Естествено подпомага възстановяването и отпускането на мускулите.
Магнезият също така помага за подобряване на почивката и възстановяването, като допринася за намаляване на умората , електролитния баланс и поддържа нормалния метаболизъм на производството на енергия.
Също така е жизненоважно, за да се подпомага усвояването на калций, поддържането на нормални кости и зъби, нормалната психологическа функция и здравословното функциониране на нервната система.

Статии свързани с продукта