Глутатион Setria™ SOD капсули

Намалението важи за продукти със срок 30-06-2024

Глутатион Setria™  SOD капсули

Защитена супероксид дисмутаза (SOD).

Повишена клетъчна концентрация и бионаличност.

Setria™ е клинично изследвана, абсорбируема форма на глутатион.

Глутатионът е известен като "майката на всички антиоксиданти и ключов за функцията на имунната система. По-високите нива на глутатион са свързани с подобрено физическо здраве, по-малко заболявания и подобрено качестасно живот. Глутатионът има пряко влияние върху активността на теломеразата, които е важен биомаркер за клетъчната пролиферация и живот.

Супероксид дисмутазата (SOD), "молекулата на младостта", е единственият антиоксидант, способен да регулира производството на супероксидни анионни радикали, като по този начин предотвратява окисляването и увреждането не клетките. Супероксидните аниони са едни от най-силните реактивни кислородни видове (ROS) и допринасят за много предизвикателства за здравето. SOD неутрализира тези радикали във водороден пероксид и кислород. Чрез стариненето и лошото здраве нашият SOD капацитет камалява, ускорявайки колетъчното увреждане. SOD може да помогне за справяне с клетъчните уврежания поради стареене или заболяване.

Ползи от Глутатион Setria™ SOD:

  • Подпомага естествения имунитет.
  • Подпомага дълголетието.
  • Подпомага детоксикацията.
  • Повлиява енергията и физическата ефективност.
  • Подобрява когнитивната ефективност (памет, внимание).
  • Подобрява здравето на кожата и при целулит.

Състав в 1 капсула:

Липозомен Cellg8™ Глутатион 625mg (250 mg Setria™ глутатион, 375 mg фосфатидилхолин)
Патентован френски екстракт от пъпеш 25mg (От Cucumis melo L. (сладък пъпеш) (плод), 31:1 екстракт; осигуряване Защитена супероксид дисмутаза)

Препоръчителна употреба: Възрастни и деца над 12 години: Приемайте по 1-2 капсули на ден или както е препоръчано от вашия медицински специалист.

Natroceutics Glutathione SOD Advanced е разработен за ефективно повишаване на клетъчните нива на тези първични антиоксиданти. Обикновеният глутатион и SOD се разграждат и се губят чрез храносмилането, което прави пероралното приемане неефективно.

Natroceutics използва Setria™ глутатион, защитен от Cellg8™ липозомна технология. Това доставя повече бионаличен глутатион безопасно през червата, за да бъде усвоен.

Нашата SOD, получавана от френски пъпеш, се доставя чрез патентован процес на микрокапсулиране, като ефективно и безопасно повишава нивата на SOD в тялото.
Комбинираната добавка на L-цитрулин и глутатион повишава концентрацията на маркери, показателни за синтеза на азотен оксид.
Комбинираната добавка на L-цитрулин и глутатион повишава концентрацията на маркери, показателни за синтеза на азотен оксид.

McKinley-Barnard S, Andre T. Morita M2, Willoughby DS. J int Soc Sports Nutr. 2015 юни 10:12:27. doi: 10.1186/s12970-015-0086-7. eCollection 2015

Статии свързани с продукта