Правила и условия

ПРЕДОСТАВЯНИ УСЛУГИ


1. floravitbg.com предоставя на клиентите-потребители следните услуги:

 • Информация за продуктите в сайта разпределени по видове групи .

• Продажба и доставка на оферираните продукти с условия по избор на клиента.

• Kонсултации по телефон, в рамките на работното време:
от 9:00 до 18:30 часа, от понеделник до петък.

УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА НА СТОКИ


2. Продуктите са нови в оригинални опаковки. Указаната цена е за 1 брой с включен ДДС.

3. Условията на поръчка и доставка на стоките са указани в сайта и са личен избор на потребителя.

4. Поръчването на определена стока става чрез натискане на бутона "добави в кошницата " след избор на избраното количeство. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и floravitbg.com.

5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес, e-mail и телефон. При необходимост данни за фирмата или ЕГН за физическото лице за издаване на фактура .

6. Посочването на непълни или неверени данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва floravitbg.com  с изпълнение.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА


7. Възможностите за плащане и доставка са: с наложен платеж по куриер. Поръчания продукт се доставя на посочения от клиента, конкретно за поръчката, адрес за доставка.

8. При “доставка с наложен платеж”, клиента е длъжен да заплати продукта при получаването и на приносителя.

9. При необходимост от издаване на фактура същата с доставя с пратката.

10. Поръчаният продукт се доставя подходящо опакован съгласно вида му, и ползвания транспорт за доставка.

11. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на продукта на посочения адрес, floravitbg.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

12. Доставката на продукти на стойност до 40 лв. в рамките на България е от 5.00 лв. (независимо дали е до офис на Спиди или до адрес на получателя) . Доставка от 40 до 80 лв. в рамките на България е от 3.00 лв. (независимо дали е до офис на Спиди или до адрес на получателя). Доставка над 80 лв. в рамките на България е безплатна (независимо дали е до офис на Спиди или до адрес на получателя).

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАН И ДОСТАВЕН ПРОДУКТ


13. Клиент, поръчал продукт чрез електронния магазин  floravitbg.com и получил същия по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея, след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:
  • при транспортирането продукта или неговата опаковка са повредени;
  • продуктът явно не съответства на поръчаната от клиента;
  • цената не съответства на първоначално оферираната;
  • в случаите, предвидени от ЗЗППТ

Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на продукта. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика.

14. След получаване и заплащане на продукта, клиентът може да го рекламира, или да иска връщането му, и възстановяване на платената от него цена в следните случаи и срокове:

14.1 Ако по време на неговата експлоатация са настъпили повреди;

14.2 В случаите, предвидени от ЗЗППТ.

15. Рекламации се приемат, както следва:

По т.14.2 - в 7-дневен срок от получаването при условие, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че продукта се намира във вида, в който е получен, без да е бил ползван и е с ненарушена оригинална опаковка.

16. Транспортните разходи по т.15 са за сметка на клиента.

ПОЛИТИКА НА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ. СПОДЕЛЯНЕ И РАЗКРИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ


Политиката на конфиденциалност засяга начина, по който floravitbg.com третира личната идентификационна информация, която сайтът автоматично събира. floravitbg.com се отнася изключително сериозно към неприкосновеността на вашите лични данни.

Екипът на floravitbg.com третира вашите данни като строго конфиденициална информация. floravitbg.com НЯМА да продава или дава под наем личната ви идентификационна информация на никого при никакви обстоятелства и на никаква цена.

Защита
Интернет е глобална среда и поради това използването на Интернет за събиране и обработване на лични данни задължително включва предаването на данни по международни пътища. Затова, когато посещавате floravitbg.com и общувате с нас по електронен път, вие признавате и заявявате съгласието си с обработването на личните ви данни по този начин.

Ако имате въпроси или предложения относно вашата лична информация или гореспоменатите практики, моля, свържете се с нас на floravitbg@gmail.com

Ограничение на отговорността
Екипът на floravitbg.com полага всички възможни усилия да осигури максимално актуална информация. floravitbg.com не носи отговорност за вреди, получени следствие на публикувана информация, както и за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта материали.

ДРУГИ УСЛОВИЯ


17. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

18. floravitbg.com  не носи отговорност спрямо клиента в случай на липса на складова наличност на оферирана стока, или друга невъзможност оферираната стока да бъде доставена на клиента веднага, или в уговорения с доставчика срок.

19. floravitbg.com  не носи отговорност спрямо потребителите на сайта, както и по отношение на трети лица, в случаи на копиране или друг вид неправомерно ползване на чужда търговска марка, запазен знак за произход, информация, картина, звук, образ и др.п..Всички такива принадлежат на съответните им собственици и се използват в сайта единствено с цел реклама и/или продажба на съответния продукт.