Natroceutics Природата и Науката в Едно

Natroceutics Природата и Науката в Едно

    Подобряваме Вашето пътуване-Живот чрез Природа и Наука.

Ние сме тук, за да ви доставим най-добрите налични природни терапии, които водещите световни експерти могат да предложат.


    За тези, които очакват най-доброто от възможното, без компромис.


    Разработени от независими експерти от целия свят, всеки от тях водещ в своята област.


    Нашите продукти са предназначени за здравни специалисти, които се нуждаят от терапевтични средства, на които могат да разчитат, за да подобрят здравето на своите пациенти.


     При създаването на всеки продукт прилагаме следните принципи:

     Експертно произведено. Достоверни, професионални и качествени материали, процеси и резултати.


     Патенти и иновации, проучени и валидирани в съответните терапевтични направления.


     Научно подкрепено. За да подобрим и разберем природата, ние използваме най-добрата налична наука,  патенти и иновации, при създаването и производството на терапевтични средства и продукти.


     Ефикасност в реалния свят. Хората търсят решения на своите здравословни предизвикателства и ние им предоставяме решения, които работят.


    Базиран на природата. В основата си ние вярваме, че природата има отговорите.


Natroceutics обединяваме Природата и Науката в ЕДНО.


    Нашето пътуване започна, когато най-близките ни се разболяха. Казаха ни, че нищо повече не може да се направи, че е време да се сбогуваме. Само дето не беше. Имаше различен път, неизследван път, по който знаехме, че можем да се ориентираме. И така, ние го направихме. Сега ви каним да се присъедините към нас.

    Имахме изключителни ресурси и способности поради нашия опит в здравеопазването. Чрез нашата глобална мрежа ние получихме достъп до най-добрите налични интегративни лекарства и природни терапевтици.

     Резултатите промениха живота на нашите семейства. Стана ясно, че носим отговорност да направим същите тези ресурси, до които имахме привилегията да имаме достъп, достъпни за други, преминаващи през подобни пътувания в живота си. Искахме да предоставим възможност за живот и здраве, която знаехме, че е възможна. Това е работата на живота ни в Natroceutics.

     Ние сме тук, за да ви доставим най-добрите налични природни терапии, без компромис,

     защото искаме само най-доброто, което ще свърши работа за нас и нашите семейства; за вас и вашите семейства.     Natroceutics – за всяка продадена опаковка засаждаме едно дърво.

    Нашите продукти са напълно рециклируеми. Опаковките на здравословни продукти, които носят здраве, не могат да въздействат негативно на околната среда.


    Всеки компонент, който съставлява всеки от нашите продукти, е напълно рециклируем. Капачките са метални, бутилките са стъклени, и двете са напълно рециклируеми, а етикетите се отпечатват директно върху стъклото, за да не се използва хартия. В нито една част от нашите продукти не се използва пластмаса, гъба или памучна вата. Картонът, който използваме, е FSC-сертифициран - Forest Stewardship Council® е организация с нестопанска цел, която определя стандарти за отговорни горски практики.


    Работа с екологично отговорни партньори. Нашите партньори, използват етични практики. Чисти, без ГМО, изкуствени добавки, агрохимикали и тежки метали. На растителна основа.

Нашата гама от продукти

Омега 3 Форте + Астаксантин + Лутеин +К2 60 капсули
Магнезий + йонен комплекс от 72 микроминерали 60 таблетки
Берберин комплекс с Хром 60 капсули
Куркумин BCM-95™+ Босвелия Форте 60 капсули
Кверцетин QuerceFit™ Биоактивен 60 капсули
Ашваганда Shoden™ 120мг 60 капсули
Шафран Аffron®, Биоактивен 30 капсули
Витамин С комплекс с Флавоноиди 30 капсули

    Нашият стандарт.  Създаване на най-добрите продукти и пазарен лидер във всяка категория чрез сътрудничество с глобални експерти с безкомпромисни ценности.


    Наука + доказателства. Нашите продукти са валидирани, подкрепени и подобрени с наука.


    Базиран на природата. Вярваме, че природата дава отговори и е нашият главен партньор и производител.


    Чистота. Без ненужни добавки, консерванти, ГМО и синтетика. Нашите продукти са подходящи за вегани.


    Качество. Произведен по строги GMP (добра производствена практика) процеси, тестван преди и след формулирането и пускането на пазара.

    Natroceutics – превъзходни и надеждни резултати всеки път, когато приемате нашия продукт.

Kevin Coyne _ CEO


прегледана 9505 пъти / създадена на 05.03.2023