Трансдермална магнезиева терапия

Трансдермална магнезиева терапия

Трансдермалната магнезийна гама BetterYou ™ е носител на награди и иновативен начин за попълване на нивата на магнезий.

Трансдермалната магнезиева терапия е от съществено значение за нормалната мускулна функция, производството на енергия, здравината на костите и абсорбцията на калция.

Създадена от BetterYou преди повече от 10 години, трансдермалното  приложение е най-добрият начин за попълване на магнезиевите запаси.

Научно доказано превъзхожда абсорбция на таблетките -ДОКАЗАНО! *
* Watkins, K & Josling, PD - The Nutrition Practitioner, 2010


Има нарастващ брой тестове и проучвания, показващи превъзходни нива на абсорбция на трансдермален магнезий в сравнение с таблетките и капсулите.

BetterYou Трансдермалния магнезий осигурява по-бърз, по-ефективен метод за реминерализация в сравнение с други методи на приемане.


Приложен директно върху кожата, магнезият бързо се абсорбира в епидермиса, до кръвоносните съдове и мускулите под него, напълно заобикаляйки храносмилателната система, в която много хранителни вещества, включително магнезий, се усвояват недостатъчно или много слабо.


Трансдермалният начин е най-добрият начин за попълване нивата на магнезий. Всяка клетка в тялото се „къпе” и се храни с него.
Dr Norman Shealy, Professor Emeritus, Greenwich University..

Науката подкрепя природата

Проучванията са наша природа (нашата ДНК). Ние инвестираме сериозно в научни изследвания с нашите изследователски партньори всяка година.
Д-р Чарлз Хеърд и екипът му в Кардифския университет са допринесли за развитиетона нашите продукти от гамата трансдермални магнезий и  интра-орален спрей технологии и той продължава да тества усвояването на всеки нов продукт, давайки абсолютна увереност в ефикасността на нашите формули.
Работихме заедно с д-р Джереми Слайдингъл и екипа му в болница "Свети Марк" Лондон, в продължение на няколко години.
Тази година ще се завърши първото в света - клинично проучване, изследващо трансдермалния магнезий като алтернатива на i.v. инфузии и подкожни инжекции за пациенти с късо черво и стомиране.

Трансдермалната магнезийна гама BetterYou ™ е носител на награди и иновативен начин за попълване на нивата на магнезий.


прегледана 9303 пъти / създадена на 17.08.2018