Да повишим имунитета на детето

Да повишим имунитета на детето

В училище децата неизбежно са изложени на настинки, грип и различни други "микроби", когато седят в класната стая цял ден. И така, какво могат да направят родителите, за да увеличат имунитета им?

Грипният боец  ДЛукс Джуниър
Кашлицата и настинките са нещо обичайно за малките, които посещават училище. Те са развълнувани да изпитат нови неща и не се замислят за микроби, за да им помогнат да ги предпазят от инфекции, като увеличат приема на витамин D. Може би сте чували за витамин D и как всички ние се нуждаем от повече, но защо този витамин е толкова важен за нашите деца?
Витамин D е от решаващо значение за активиране на имунната защита и без достатъчен прием, имунната система няма да може да се пребори с инфекциите в тялото. Оралните спрейове на BetterYou-Витамин D са специално създадена формула, която доставят този жизненоважен витамин директно в кръвта, като заобикалят храносмилателната система и бързо и лесно повишават нивата на витамина.


Какво да предприемете?
Нуждите от витамин D варират с възрастта, така че може да изберете от витамин D продукти, които да подкрепят вашето дете през годините на разтеж.

От 0 до 3 години DLuxInfant
Обикновена и чиста комбинация от витамин D и кокосово масло за подпомагане на здравословното развитие на костите и зъбите.

От 3 до 12 години DLuxJunior
Повишете имунната система на детето си, за да се пребори успешно с училищните вируси и бактерии.

Мултивитаминът MultiVit Junior  е чудесен начин да набавите редица хранителни вещества, които може да липсват в диетата на детето. Това също е чудесен начин да се осигури допълнителен тласък, който не само да отблъсква микробите, но и да се бори с умора, да дава енергия, като същевременно поддържа здравето на сърцето и костите.

MultiVit Junior орален спрей е предназначен да даде на тялото витамини, които на много деца липсват поради привичните диети и намаленото качество на хранителните вещества в преработените храни. Съдържащ пълния спектър от витамини от групата В, включително фолиева киселина, с витамини А, С, D, К, селен и йод, спреят е експертна формула, която подпомага растежа на детето.

Мозъчният бустер  Витамин В12 орален спрей
Като допринася за нормалните здрави червени кръвни клетки, витамин В12 не само се бори с умората, но също така поддържа нормални познавателни функции, подпомага паметта и нивата на концентрация. Перфектната витаминна добавка  помага за всеки, който се бори с високите изисвания в училище ден след ден.

Специалната формула Boost B12 перорален спрей е удобно, високоефективно и естествена допълнение (хранителна добавка), което се абсорбира директно в кръвообращението.


Все по-важно е да следим за приема на хранителни вещества от децата, за да поддържаме силна имунна им система и да гарантираме, че те могат да водят активен и здравословен начин на живот.


прегледана 9072 пъти / създадена на 23.08.2018