Tехнология за вътрешно орално пулверизиране

Tехнология за вътрешно орално пулверизиране

Интра-оралното пулверизиране.

Научно доказано е, че е над 2,6 пъти по-ефективно от таблетките и капсулите.

*Satia et al, The Nutrition Journal 2015


„Изследванията показват, че интра-оралните спрейове показват по-добра абсорбцията от тази на таблетките.” Д-р Ф Т Пендер, експерт по бариатично хранене.

Научно доказана превъзходна абсорбция от таблетките и капсулите-гарантирано.

Устата е отличен рецептор за хранителна добавка поради меката си, абсорбираща тъкан и близостта до богато кръвоснабдена област. Ключът е да се гарантира, че хранителните вещества се доставят в подходяща естествена емулсия и осигуряват оптимален размер на капките и модел на разпръскване.

Проучванията показват, че абсорбцията е с 50% по-бърза, използвайки оралните спрейове на BetterYou, отколкото традиционната таблетка или капсула. Скоростта на абсорбция се увеличава драматично, ако тялото има недостиг на хранителната добавка.

Все повече проучвания от трети страни показват, че усвояването на хранителните вещества чрез спрейове през устата е повече от два пъти по-ефективно от традиционните таблетки или капсули.


BetterYou ™ са в челните редици на изследванията за абсорбцията на витамини, има няколко проучвания от нарастващия брой доказателства, които подкрепят приемането на витамини в интра-оралната среда.

Д-р Чарлз Хеърд и екипът му в Кардифския университет са допринесли за развитието на нашите продукти от гамата трансдермални магнезий и интра-оралната спрей технология и той продължава да тества усвояването (абсорбцията) на всеки нов продукт, предоставящи абсолютна увереност в ефикасността на нашите формули.


Основно откритие: Поглъщането на витамини чрез перорални спрейове е до 2,6 пъти по-високо в сравнение с меките желатинови капсули.

Рандомизирано двупосочно кръстосано проучване за сравняване на абсорбцията на букален спрей от витамин D3 и меки желатинови капсули при здрави индивиди и при пациенти с чревна малабсорбция - Satia et al. Nutrition Journal

Основно откритие: „Бързото и по-последователно доставяне на витамин D може да се постигне чрез орални спрейове в сравнение с таблетките”*

Анализ на оралното доставяне на витамин D3 от BetterYou DLux спрей формите - д-р Хеърд и д-р Хюстън 

   
Основно откритие: „Спреят B12 Boost е ефективна добавка за бързото достигане на препоръчителните нива на витамин В12”.

Ин витро анализ на сублингвалното проникване на витамин В12 - д-р Хеърд и д-р Хюстън - Карфиф университет по фармация и фармакология 2010.

Традиционните таблетки и капсули не се харесват на всички. Някои от нас, особено децата и възрастните хора, може да им е трудно да преглътнат.


Увеличаващ се проблем е нарастващата неспособност на организма ни да абсорбира хранителните вещества от храната, която ядем, и от традиционните добавки приемани на капсули и таблетки. Нашата съвременна диета, повишени нива на стрес и застаряващо население означава, че нашата храносмилателна ефективност се влошава, като проблемите на лошото усвояване нарастват драстично.


Подходящ начин за приложение е интра-орален път (през вътрешната част на бузата).


Все по-голям брой научни изследвания и проучвания доказват, че приемането на витамини чрез перорални спрейове е повече от два пъти по-ефективно в сравнение с традиционните форми на добавки.*


*In vitro analysis of sublingual vitamin B12 permeation – Dr Heard and Dr Houston – Cardiff University Pharmacy and Pharmacology Department 2010.

Официална страница на BetterYou

Официална страница на BetterYou™ - проучвания

 


прегледана 9092 пъти / създадена на 25.08.2018