BetterYou взе цели ДВЕ ОТЛИЧИЯ на Наградите Мама и Бебе 2018

BetterYou взе цели ДВЕ ОТЛИЧИЯ на Наградите Мама и Бебе 2018

Английската фирма за природна грижа за здравето BetterYou взе цели ДВЕ ОТЛИЧИЯ на Наградите Мама и Бебе 2018 - The Beauty Shortlist’s 2018 Mama & Baby Awards.

naturalpharmacybusiness .com


 Наградите бяха гласувани от престижна група от здравни блогъри, автори за красота и бизнес собственици от цяла Великобритания, Ирландия, САЩ и Австралия.

 


Новият Magnesium Sleep Lotion Junior е ефективен природен продукт, който е клинично доказан, че подобрява качеството на съня. Съдържа активни съставки, които отпускат напрегнатото тяло , както и лавандула и лайка, които успокоят съзнанието подготвят тялото за сън.

Тялото се нуждае от магнезий, за да поддържа състояние на пълна почивка, а ниските нива могат да доведат до напрегната мускули, които могат да нарушат съня през нощта. Магнезият също така гарантира, че GABA рецепторите в нашия мозък и нервната система работят ефективно - те помагат на мозъка да се изключи при подготовката за сън. Магнезият е от решаващо значение за активирането на витамин D, за да може да се използва в организма. Изследванията показват, че витамин D не може да бъде метаболизиран без достатъчно магнезиеви нива, което означава, че витамин D остава запазен и неактивен.

Това означава, че Магнезий Отпускащ Лосион  работи съвместно с оралния спрей DLuxInfant Vitamin D. Пероралният спрей, който е подходящ за деца под три години, има проста и чиста формула на зъбите, която комбинира кокосово масло и витамин D, за да достави този жизнен витамин директно в кръвта.

Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство подчертава, че всички деца под тригодишна възраст са застрашени от дефицит на витамин D и препоръчват да им се дава ежедневна добавка. DLuxInfant орален спрей осигурява на  бебето, дозировка, която традиционните таблетки, капсули и капки просто не могат.

Андрю Томас, основател и управляващ директор на BetterYou, заяви: "Ние сме доволни, че и нашите Магнезий Отпускащ Лосион  и DLuxInfant перорален спрей са признати от специалисти в родителската индустрия. Ние непрекъснато се стремим да развиваме продукти, използвайки най-ефективните механизми за усвояване и удобство при използването”

Трансдермалните магнезиеви продукти и орални витаминни спрейове са ефективен и удобен начин на добавяне в сравнение с традиционните таблетки и капсули при повишаване нивата на хранителните вещества, тъй като доставя хранителната съставка директно в кръвта, като напълно избягва храносмилателната система. В много случаи е доказано, че абсорбцията чрез тези механизми за доставяне е значително по-висока.

www.naturalpharmacybusiness.com


прегледана 9046 пъти / създадена на 10.10.2018