Четири основни добавки за здравето и гъвкавостта на ставите

Четири основни добавки за здравето и гъвкавостта на ставите

Върнете  радостта от движението на ставите и мускулите


Комбинирайки тези четири основни съставки е един удобен спрей MagneisumOil Joint Spray се използва лесно и удобно, с директно втриване в кожата за пряко въздействие върху  мускулите и ставите. Доказано, че се абсорбира до 5 пъти по-бързо от традиционните таблетни добавки.

 

Нашите стави издържат на износване, но ежедневните тренировки и рестриктивните диети сериозно затрудняваме гъвкавостта им. Болката в гърба или коляното може да бъде индикатор, че тялото ви страда от скрит хранителен дефицит.

Ефектите могат да варират в диапазона от дразнещо до изтощаващо, но независимо от причината за болката, тези четири съставки се оказаха важни за защитата на вашите стави:


ГЛЮКОЗАМИН

Глюкозаминът естествено се намира в ставите на тялото, но рядко се среща в нашите диети. Нуждаем се от него, за да помогнем за изграждането и възстановяването на хрущяла, което спомага за подпомагане на „смазването”, силата и гъвкавостта.

С възрастта хрущяла постепенно се разпада. В идеалния случай глюкозаминът трябва да е на разположение, за да поддържа хрущяла здрав, но ако нивата ни на глюкозамин са твърде ниски, ставите могат да се влошат, причинявайки болка, ограничено движение и деформация на костите.

За хората, страдащи от остеопороза, се препоръчват да добавят глюкозамин за борба с болезнените и странични ефекти.


Wintergreen

Wintergreen има някои невероятни ползи за здравето, включително облекчаване на болката, намалява болката, отока и възпалението.

Когато се масажира в кожата, това масло се абсорбира лесно и подпомага  затоплянето на засегнатата област, премахва болката и предизвиква отпускане.

Използва се върху кожата с противовъзпалителното си действие, за облекчаване на болката в мускулите и ставите. Помага за намаляване на болката и подуването, като решение за болки в ставите (ревматизъм), болки в мускулите и болки в гърба.

МЕНТОЛ

Това билково масло е използвано за лечение на голямо разнообразие от заболявания, дължащо се на неговите противовъзпалителни и охлаждащи свойства.

Известно е като естествено и ефективно средство за облекчаване на болката.Придава хладно, успокояващо облекчение на възпалените стави чрез увеличаване на кръвообращението.

Проучванията показват, че използването на това масло подпомага намаля нето на болката и увеличаването нагъвкавостта на ставите. Известно е, че помагат на хората с артрит.


МАГНЕЗИЙ

Магнезият отговаря за над 300 химични реакции в тялото всеки ден и е доказано, че е жизненоважен за здравето на ставите.

Той е един от най-добрите релаксанти в природата, спомага за облекчаване на мускулното напрежение, сковаността и спазмите, което спомага за намаляване на ненужния стрес на ставите.

Чрез насърчаване на организма да абсорбира калций, той предотвратява калцирането в мускулите и меките тъкани, като помага на тялото да поддържа гъвкавост.

Трансдермалната магнезийна гама BetterYou ™ е носител на награди и иновативен начин за попълване на нивата на магнезий.


прегледана 8573 пъти / създадена на 10.10.2018