BetterYou новаторска компания в подкрепа на естественото здраве

BetterYou новаторска  компания в подкрепа на естественото здраве


BetterYou сме новаторска  компания в подкрепа на естественото здраве, специализирана в добавянето на нарастващия брой ключови хранителни вещества, загубени чрез нашето драматично променящо се хранене и начин на живот. Нашите продукти носят своята уникалност на пазара благодарение на техните високи нива на качество и ефективност.

Вярваме - първо приемането на добрата храна, след което, използвайки нашия продуктов асортимент, ние можем да допълним "пропуските", които неизбежно остават. Нашите продукти използват най-бързите и най-надеждни съществъващи механизми за прилагане, включително трансдермалната магнезиева терапия и сублингвално приемане на витамини.


Нашата страст е да се намерят съставки, които се абсорбират добре и се използват от тялото. Търсим съставки, които са от хранителни източници и 100% естествени. Нашите формули са проектирани да бъдат универсално приемливи и където е възможно, нашите продукти са подходящи за хора с  вегетарианска, вегетарианска, целиаки и диабетична диета (хранене).

Научните изследвания водят до иновации. Това ни накара да подкрепим инициативи в областта на трансдермалната магнезийна терапия и също сублингвалните добавки. По този начин сме развили добри работни отношения с институции като Кардифския университет, Шефилдския университет, HFL Sports Science, болницата Сан Марко (Лондон), Клиниката Месасо (Румъния) и Института по здравеопазване на магнезий (Холандия).

Проучванията са наша втора природа

BetterYou ™ е несравнима в производството на най-изследваните продукти, налични на нашия пазар днес. Безопасността на продуктите, нивата на съдържание и активната абсорбция са независимо тествани за всяка отделна линия, която произвеждаме. Никоя друга марка не може да претендира за това. Силно вярваме в демонстрирането чрез солидни научни изследвания, че нашите продукти не само работят в действителност, но са и най-ефективните на пазара.

Награди

Имаме много награди за нашите продукти. Хората и организациите разпознаха нашите продукти като иновативни решения за съвременна грижа за здравето.

Подкрепяме

Знанието ни помага да растем, работата в здравната общност е важна част от това. Понастоящем работим в подкрепа на редица организации, както и редица водещи медицински институции, които подкрепят нашите новаторски механизми за прием, като алтернатива на познатите продукти.

Експерти в спрей форми за трансдермално магнезиево усвояване и орални сублингвални  витамини

BetterYou ™ е екип от хора със страст, които се ангажират с въвеждането на нов раздел в съвременните добавки за здраве. Основана в Йоркшир, екипът на BetterYou ™ работи усилено, за да предлага продуктите на BetterYou ™ в цяла Великобритания и в над 25 страни по света ... и нараства.

Разгледайте нашите продукти

Официална страница на BetterYou


прегледана 9803 пъти / създадена на 13.08.2018