Bio-Curcumin и BCM-95 и Сurcuma Longa

Някои хора използват думите куркума и куркумин взаимозаменяемо, но те не са едно и също нещо. Коренът от куркума (curcuma longa) е традиционната индийска подправка, с която готвите. Куркуминът е естественият фенол, който се намира в куркумата, който причинява този ярък златист цвят. Куркуминът е екстракт от корен на куркума и се използва под форма на добавка.

Bio-Curcumin  и  BCM-95

Bio-Curcumin съдържа патентована формула BCM-95 на комплекс  от куркуминоиди наречена BCM-95. Този екстракт от куркума коренище съдържа куркумин, bisdemethoxycurcumin and demetoxycurcumin и е подобрена с етерични масла от куркума.

Bio-Curcumin се прави с патентована технология, която подобрява клетъчната усвояване и подобрена антивност и "наличността" в тялото  ( остава по-дълго в кръвта). Повече от 8 часа активно действие в тялото, за разлика от стандартните добавки  95% на куркума, които са активни от 2 до 4 часа.
  
Bio-Curcumind е мощно оръжие в борбата ви с възпалението. Куркуминът е добре проучен и доказано подкрепя тялото ви в здравословен отговор на възпалението, както и предпазва клетките ви от оксидативен стрес.

Bio-Curcumin е без захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица, соя и млечни продукти. Освен това не съдържат изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.

Въпрос №1: Какво прави Bio-Curcumin?
Медицинската наука все повече подкрепя използването на естествени противовъзпалителни добавки за възпаление, открити навсякъде в тялото ви. Ползите от куркумин превишават възможните странични ефекти, тъй като има буквално няма странични ефекти от приема на добавки с куркумин (има 15 години проучване на безопасността в клиничната практика).
 
Повечето хронични и остри здравословни проблеми имат възпалителен аспект. Ето няколко примера: артритът е възпаление на ставите; IBS и Болест на Крон са едновременно възпаление в червата; Множествената склероза е възпаление в близост до нервите, а Диабетът причинява системно възпаление; обикновената настинка причинява възпаление в ушите, носа и гърлото. Почти всяко известно състояние се възползва от намалено възпаление. Куркуминът е широко признат като едно от най-силните противовъзпалителни вещества в природата. Ето защо куркуминът се препоръчва при толкова голямо разнообразие от състояния.

Сигурен, изучен, ефективен.


Повече от 60 отделни клинични проучвания, включващи BCM-95 обследват ползите за здравето на куркумин в BCM-95:
   
    Поддържа здравословния възпалителен отговор чрез множество биологични пътища;
    Поддържа здрави мозъка химични нива за повишаване на настроението;
    Поддържа сърдечна функция и холестерол баланс;
    Поддържа структурата на хрущяла и поддържа гъвкавост в ставите;
    Предпазва РНК/ДНК и поддържа множество клетъчни процеси;
    Облекчава случайни мускулни болки в резултат на упражнявания или пренатоварване;
    Помага да се поддържа концентрация и фокус;
    Поддържа функцията на жлъчката, перисталтиката на червата, лигавиците лигавицата на червата и ферментацията процеси;
    Насърчава здравословни нива на антиоксиданти като глутатион и супероксид дисмутаза;

Bio-Curcumin има много висока стойност ORAC; което означава, че е мощен антиоксидант, който може да помогне за ограничаване на щетите от радикална агенти. Някои от тези агенти включват хранителни добавки, пестициди, смог, дим и фармацевтични лекарства.

Bio-Curcumin независими анализи са докладвани на curcmin в ORAC рейтинг да бъде по-голяма от 1,300,000. В сравнение, сурови боровинки-уважавани за техните антиоксидантни ефекти – имат ORAC стойност на по-малко от 5000.

САМО ПАТЕНТОВАНТА BCM-95 е куркумин с естествено масло от куркума и съдържа турмерони. Този комплекс е доказан в медицински проучвания че:

Подпомага здравословния възпалителен отговор
Подпомага здравето на черния дроб, мозъчната кожа, сърцето и имунитета
Предпазвайте клетки от оксидиращ стрес и свободни радикали
Висока сила на антиоксидант ORAC> 1 300 000
Осигурява се 400 mg куркуминоиди (пълен спектър) в една капсула.

 


прегледана 188 пъти / създадена на 22.09.2019