Решението BCM-95® Bio-CurcuminTM

Предизвикателството при приемането на куркумин
Въпреки забележителните предимства на куркумина, основното предизвикателство е лошата орална бионаличност. Основните причини, допринасящи за ниските нива на куркумин в плазма и тъкани се дължат на лоша абсорбция, бърз метаболизъм и бързо системно елиминиране. По-ранни клинични изпитвания, изследващи ползите от куркумин изискват големи дози до 12 грама на ден, за да се доставят достатъчни нива в кръвния поток. Подобряването на бионаличността на куркумин се превърна в основен фокус на изследователите. Има подобрени екстракти от куркумин, които сега са на разположение и които твърдят, че решават предизвикателството на лошо усвояване.

BCM-95® е патентована формула на високо потентен и биодостъпен екстракт от куркумин 100 процента чист екстракт от куркума с повишена биологична наличност и биоефективност. Обширно проучен и разработен от Arjuna Natural Extracts.  BCM-95®  е разработен, за да преодолее суровите предизвикателства, пред които са поставени клиницистите и потребителите, когато искат да използват продукт с куркумин за подобряване на здравето.

1.    Доставя 700% повече биоактивен/свободен куркумин в кръвообращението сравнено със стандартните екстракти куркумин.

2.      Активен е повече от 8 часа в кръвния поток. Дозиране веднъж до два пъти на ден.

3.       Използва патентована комбинация от куркумин 95% екстракт с ароматен (Аr-) турмерон (етерично масло от куркума).  Доказано е, че тази комбинация не само увеличава бионаличността, но и предлага допълнителни ползи към останалите ползи на куркумина.

4.       Не използва изкуствени добавки и е 100% получено от растението куркума.

5.    Най-широко изследваният екстракт от куркумин на пазара с над 60 клинични проучвания при хора. Неговите ползи и превъзходство са описани, валидирани и потвърдени.

6.    Произвежда се с използване на зелена енергия в екологично чисти съоръжения. Слънцето е единствен източник на енергия за производството на BCM-95®.

7.    Бързо действащ. Потребители с възпалителна болка и дискомфорт в повечето случаи могат да почувстват ползи в рамките на първите 3 дни от употребата. 
8.    Предлага дългосрочна безопасност и не съдържа никакви основни странични ефекти.

Продуктът е получен при уникален процес на екстракция.
BCM-95® включва патентован състав на мощен 95% стандартизиран комплекс от  куркуминоиди и етерични масла (45% -тен ароматен (Ar) –турмерон). BCM-95® е най-предпочитаният екстракт от куркумин в света, имащ досие от над 50 клинични проучвания и 15-годишен опит за безопасност.

Bio CuruminTM 400mg  = 95%Curcumin 2700mg


прегледана 227 пъти / създадена на 02.10.2019