BetterYou получи наградата на Кралицата за 2021 в категорията „Иновации"

BetterYou получи наградата на Кралицата за 2021 в категорията „Иновации

Базираният в Обединеното кралство иноватор на добавки BetterYou получи наградата на Кралицата за 2021 за предприятия.
Базираната в Йоркшир компания е победител през 2021 г. в категорията „Иновации“.

Компанията, която е специализирана в хранителни добавки под форма на спрей, получава престижната награда за своето развитие на новаторския метод за перорално приложение на спрей за добавки - ефективна и удобна алтернатива на традиционните таблетки и капсули.

НОВАТОРИ
От пускането на своя новаторски спрей за уста с витамин D3 през 2010 г., марката си спечели репутация за разработване на иновативни природни здравни продукти и сега предлага широка гама спрейове за добавяне на витамини и минерали, които са недостатъчно представени пропуснати от съвременните диети и начин на живот, включително желязо и витамин В12, които проучванията показват, че често се усвояват слабо, ако се допълват от таблетки.


Иновативният и отличителен механизъм за доставка на марката позволява тези основни хранителни вещества да се абсорбират през вътрешната буза в устата, заобикаляйки първичната обработка на храносмилателната система. BetterYou казва, че този метод е „идеален за нарастващото население с проблеми на абсорбцията като IBS, болест на Crohn и целиакия, както и за хора, които не могат или предпочитат да не приемат "традиционни таблетки“.

Наградите на кралицата за предприятия предлагат световно признание на британските компании, подобрени възможности за пробив на нови пазари, привличане на инвестиции и нови таланти, като същевременно повишава информираността на всяка отделна марка и техните уникални продукти или услуги.

Компаниите, които участват в наградите, трябва да представят убедителен казус, като попълнят заявлението си по най-високите стандарти и демонстрират както ясна търговска сила, така и силна корпоративна социална отговорност.
ИНОВАЦИИТЕ са крайъгълен камък на марката BetterYou, така че наистина няма по-страхотно чувство от това да получите наградата за иновации от най-висок ред в бизнеса в Обединеното кралство ”

Коментирайки успеха на компанията, Андрю Томас, основател и главен изпълнителен директор в BetterYou, каза; „Иновациите са крайъгълен камък на марката BetterYou, така че наистина няма по-голямо страхотно чувство от това да получите наградата за иновации от най-висок порядък в бизнеса в Обединеното кралство. Да бъдеш сред малкото елитни бизнеси в региона, които са признати за победители през 2021 г., е невероятно. От много години жадувам за наградите на Queen за Enterprise и честно мога да кажа, че това наистина е специален момент както за мен, така и за целия екип.

БЕЗ ТАБЛЕТКИ
„Като основател съм убеден, че ако не се движите напред, може да се почувствате като че се движите назад, но докато ние винаги се стремим да правим иновации и да предоставяме на нашите клиенти стратегическата насока на марката BetterYou остава непроменена. Ние се ангажираме да разработим изключителни, иновативни и достъпни хранителни добавки в спрей, за да подпомогнем благосъстоянието на всички - нещо, което е било издигано в приоритет за много хора през последните 12 месеца.

Сега в своята 15-та година на търговия, BetterYou отбеляза непрекъснат ръст през последните пет години; повече от тройно увеличение на продажбите, от 3,3 млн. паунда през 2015 г. до над 11 млн. паунда през 2020 г.
https://jimmanson.org/2021/05/06/supplements-innovator-betteryou-recognised-with-queens-award/


прегледана 9151 пъти / създадена на 06.05.2021